Video

Gevelreiniging

Iedereen die in een oudere woning woont weet dat de buitenmuren en het voegwerk van een gevel langzaamaan kunnen verweren. In de loop der tijd worden ze dof van kleur en zien ze er niet meer verzorgd uit. Soms komt het ook voor dat onverlaten de gevel van een woning bekladden met graffiti. Woont u in en heeft u een wat oudere woning met een gevel die langzaam aan het verweren is? Hebben onverlaten uw huis bespoten met graffiti en wilt u daar van af? Dan is uw woning toe aan een professionele gevelreiniging.
Offerte aanvraag

Het reinigen van een gevel of een gevelrenovatie kan aardig wat tijd in beslag nemen en is ook niet bepaald een eenvoudige klus. Veel mensen huren hier graag een specialist voor in. Kunt u ook professionele hulp gebruiken bij uw gevelreiniging? Wij helpen u graag. Of het nu gaat om zandstralen, gritstralen of het verwijderen van graffiti, wij leveren de gevel van uw woning weer schoon en opgeknapt op. Meer weten? Vraag dan naar de mogelijkheden en kosten van onze gevelreiniging. U zult verrast worden door ons aanbod.
Offerte aanvraag

Diensten

Video

Gevelrenovatie

Wanneer u uw gevel deskundig wilt laten renoveren en reinigen kunt u dat natuurlijk het beste laten doen door een professional. Tenslotte wilt u graag echt en blijvend resultaat zien. Tijdens gevelrenovatie zal uw gevel gereinigd worden en worden de voegen hersteld. Is er meer nodig dan dat? Dan kunnen wij uw muur ook opnieuw impregneren. Heeft u maar een beperkt budget en wilt u toch iets aan uw gevel laten doen? Dan kunt u er misschien het beste voor kiezen uw gevel te laten reinigen. Dat scheelt altijd in uw portemonnee en zorgt toch voor een heel mooi resultaat.
Offerte aanvraag

Video

Gevelonderhoud

Wilt u voorkomen dat uw gevel al te grote schade oploopt? Dan kunt u kiezen voor regelmatig gevelonderhoud. Daarmee bespaart u op de kosten voor gevelrenovatie of gevelreiniging en kiest u voor een product dat grote schade beperkt. Bij gevelonderhoud kijken wij naar eventuele beschadigingen en controleren wij het voegwerk. Indien nodig wordt schade uiteraard her steld. Bovendien controleren wij de risico ’ s op lekkage. Wij kunnen uw gevelonderhoud binnen maximaal twee dagen uitvoeren. Gevelonderhoud is goedkoop en voorkomt grote herstelwerkzaamheden.

Offerte aanvraag

Video

Stoomcleanen

Is de gevel van uw woning of bedrijfspand licht vervuild, dan is het een uitstekende optie deze te reinigen door te stoomcleanen (stoomreinigen). Als u besluit voor deze optie te kiezen, houdt u er dan wel rekening mee dat u daar niet zomaar mee kunt beginnen. Volgens milieu eisen bent u verplicht het vervuilde water dat van de gevel af komt weer op te vangen voor hergebruik of het te lozen. Verder mag u anderen niet te veel hinderen bij het stoomcleanen. U kunt daarom een ontheffing aanvragen bij de gemeente voor geluidsoverlast tijdens de reiniging van uw gevel.
Offerte aanvraag

Video

Graffiti verwijderen

Hebben onverlaten graffiti gespoten op de muren van uw woning of bedrijfspand in ? Dan kunt u het best zo snel mogelijk contact opnemen m et een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelreiniging. Graffiti is erg lastig te verwijderen. Een specialist heeft daar speciale middelen en technieken voor. Zo gebruiken wij een hoge drukreiniger met een chemisch middel dat de graffiti snel van uw muur verwijdert. Uiteraard is dit middel niet schadelijk voor uw gevel of de natuur. Is deze behandeling niet voldoende? Dan gebruiken we een laserreiniging.
Offerte aanvraag

Video

Gevelreiniging kosten

Het renoveren of reinigen van uw gevel is niet goedkoop. Als u een beperkt budget heeft, is het misschien raadzaam na te gaan wat de verschillende gevelreiniging specialisten in te bieden hebben en tegen welke prijs. Misschien kunt u diensten en prijzen vergelijken en kijken wat de beste optie is voor uw budget. Uiteraard kunt u ook zelf uw gevel reinigen, renoveren of impregneren om kosten te besparen. U kunt natuurlijk ook overwegen zoveel mogelijk zelf te doen en de echt lastige klussen uit te besteden aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelrenovatie.
Offerte aanvraag

Video

Gevel voegen

Een gevel moet heel wat weersinvloeden doorstaan. Zo kan een gevel door weer en wind en een slechte gevelimpregnatie afbrokkelen of een schimmel ontwikkelen die in de gevel trekt. Door het laten herstellen van de voegen in uw gevel kunt u daar iets aan doen. Vocht maakt daardoor geen kans meer, maar ook lekkage zal niet meer aan de orde zijn als uw gevelvoegen hersteld zijn. Als u uw gevel laat renoveren zorgen wij ervoor dat uw gevelvoegen weer in optimale staat verkeren. Wilt u het zelf doen? Ook dat is mogelijk. Gebruik dan wel de juiste middelen en materialen.

Offerte aanvraag

Video

Voegen schoonmaken

Als uw gevel gereinigd moet worden, worden niet alleen de gevelstenen schoongemaakt, maar worden ook de voegen gereinigd. Dat laatste is niet altijd eenvoudig en het lukt helaas ook niet altijd. Soms is het voegwerk tussen gevelstenen te broos geworden. Daardoor kunnen de voegen niet goed meer schoongemaakt worden. Als dat zo is zullen wij u altijd adviseren het voegwerk te laten herstellen. Wilt u graag zelf uw voegen reinigen? Er zijn voldoende middelen beschikbaar maar let goed op: het reinigen van voegwerk vraagt om andere middelen dan bij schoonmaken. Offerte aanvraag

Video

Gevel stralen

Professionele gevelreinigingsbedrijven praten vaak over gevelstralen als zij een gevel goed gaan reinigen. Maar wat houdt dat nu precies in? Stralen betekent vaak zandstralen. Als deze techniek gebruikt wordt kunt u dat vergelijken met het scrubben van een huid. De buitenste vuile laag van uw gevel wordt verwijderd door kleine zandkorrels en water, dat door een hoge drukspuit op uw muur wordt gespoten. Dat heeft vaak een krachtig effect en zorgt voor een goede reiniging. Nog effectiever is gritstralen, maar dat wordt niet altijd gebruikt omdat het uw gevel kan beschadigen.
Offerte aanvraag