Zandstralen & Graffiti verwijderen

Zandstralen

Zandstralen
Zandstralen is een methode die wordt gebruikt om zwarte aanslag, graffiti, geschilderende gevel en gele stenen te reinigen. Als uw pand gezandstraald is heeft het zijn oorspronkelijk steenkleur weer terug. Bij zandstralen wordt de toplaag van de steen vewijderd doormiddel van water en zand.

Wij maken bij het zandstralen gebruik van het zogenaamde "softstralen". Dit is een mileuvriendelijke methode waarbij geen gebruik gemaakt wordt van chemische middelen! Zandstralen is geen noodzakelijk onderdeel van de renovatie, u kunt zelf kiezen of u dit wilt laten uitvoeren of niet. Het is ook mogelijk om uw pand alleen te laten zandstralen, zonder een volledige renovatie.

Graffiti Verwijderen

Graffiti
Graffiti is al eeuwenoud, in Frankrijk werden sommige grottekeningen al betiteld als graffiti. Tegenwoordig is graffity niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Scholen, gebouwen en monumenten e.d. zijn al veel besmeurd met kunstzinnige teksten en tekeningen.

Wij hebben de oplossing voor deze graffiti-terreur. Wij hebben een complete lijn van producten, afhankelijk van de ondergrond, tot zogenaamde anti-graffiti-coating systemen. Deze brengen een beschermende laag aan op de ondergrond en zorgen er voor dat de graffiti eenvoudig te verwijderen is zonder ondergrond te beschadigen.