Schoonmaakdienst

schoonmaak

Schoonmaak
Niets werkt zo fijn als een schone werkplek. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat het creeren van goede arbeidsomstandigheden door middel van een schone werkplek in de huidige samenleving een vereiste is.

De eerste indruk van uw bedrijf is bepalend, zowel voor uw klanten als ook voor uw medewerkers. En omdat uw bedrijfspand uw visitekaartje is, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers klantvriendelijk en representatief zijn. Mede door het intensief begeleiden van onze medewerkers, met behulp van opleiding, motivatie en controles, kunnen wij u een hoge mate van kwaliteit leveren op het gebied van de schoonmaak.

Wij kunnen u dagelijks schoonmaakonderhoud aanbieden, maar ook het een of tweemaal per week schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Het wassen, strijken en wisselen van de aanwezige hand- en theedoeken kunnen wij ook voor u verzorgen.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om u eigen interieurverzorg(st)er te vervangen tijdens ziekte- of vakantieperiodes.
Het diep reinigen van sanitair, voegen en wand- en vloertegels door middel van stoom cleanen kunnen wij periodiek voor u verzorgen.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u met ons contact opnemen via ons telefoonnummer of via het contactformulier.